Termenul limita pentru inscrierea rezumatelor a expirat. Va multumim pentru intelegere!

Termenul limita pentru trimiterea rezumatelor: 31 iulie 2017.

METODE DE TRIMITERE A REZUMATELOR:
• prin completarea FORMULARULUI PENTRU TRIMITEREA REZUMATELOR – forma recomandata de trimitere (formularul este disponibil dupa logarea in contul personal si accesarea sectiunii “Inscrierea rezumatelor”);
• prin e-mail pe adresa: contact@cnchirurgie.ro, ca fisier atasat (va rugam sa precizati in e-mail forma de prezentare si tematica)
Programul stiintific al Conferintei Nationale de Chirurgie va include sesiuni stiintifice pentru medici, asistenti medicali si studenti.
TEMATICA STIINTIFICA GENERALA: “Chirurgia minim invaziva a tubului digestiv” si “Complicatii majore in chirurgia abdominala”.

ATENTIE!

Vor fi publicate numai rezumatele la care cel putin unul din autori a achitat taxa de participare la conferinta.
Se accepta doar lucrari nepublicate, autorii asumandu-si integral raspunderea asupra continutului.

CONFIRMARI

Rezumatele acceptate de catre Comitetul stiintific vor fi confirmate autorilor prin e-mail dupa data de 5 septembrie 2017 si vor fi publicate in volumul de rezumate al conferintei.
CONDITII DE PREZENTARE
Forma de prezentare a lucrarilor: oral sau e-Poster.
Lucrarile prezentate oral: proiectari cu videoproiector asistate de computer (PowerPoint ’97-2013). Comitetul stiintific isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge lucrarile propuse si de a selecta lucrarile in vederea prezentarii orale sau e-Poster.

e-Posterele vor fi prezentate exclusiv pe suport electronic si vor rula pe toata perioada conferintei, in zona e-Postere. Suporturile electronice pe care vor fi prezentate e-Posterele vor avea suport ratio setat la 16:9 (portrait).

 

Pentru modelul de e-poster agreat va rugam sa dati click aici.

 

Autorii care vor prezenta lucrarile oral vor furniza secretariatului conferintei, in momentul validarii inscrierii sau cu cel putin doua ore inaintea prezentarii, o copie pe memory stick a fisierului ce contine prezentarea lucrarii stiintifice.

INSTRUCTIUNI DE REDACTARE
Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte de redactare:
– rezumatul nu poate contine mai mult de 250 cuvinte;
– rezumatul va fi trimis in limba romana si in limba engleza;
– tot textul se scrie fara aliniat de paragraf sau alte indentari;
– rezumatul nu va fi formatat;
– rezumatul va fi redactat cu diacritice.

Rezumatul trebuie sa cuprinda:

– titlul, scris cu majuscule urmat de un rand gol; titlul (inclusiv spatiile) nu poate fi mai lung de 200 de caractere;
– numele autorilor, scrise pe un rand, respectand ordinea: initiale prenume (in cazul barbatilor) sau prenume (in cazul femeilor) urmate de nume (nu folositi titluri profesionale/academice); numele autorului ce va prezenta lucrarea trebuie subliniat; dupa lista autorilor se va lasa un rand liber;
– afilierea (sectie, institutie, oras, tara), atat a primului autor, cat si a coautorilor. Se scrie totul pe un rand, urmat de un nou rand liber. Prima litera a fiecarui cuvant trebuie scrisa cu majuscula;
– se va insera un rand ce va cuprinde 3 – 5 cuvinte cheie;
– textul propriu-zis trebuie sa respecte structura cunoscuta: introducere, material si metoda, rezultate, concluzii (se vor evita formularile de gen “rezultatele vor fi prezentate”); textul trebuie sa contina suficiente detalii pentru a putea justifica concluzia;
– nu se accepta grafice si tabele in rezumat;
– toate abrevierile vor fi explicate la prima utilizare in text.

Daca trimiteti rezumatele prin intermediul aplicatiei de pe site, va rugam sa inscrieti versiunea in limba romana si versiunea in limba engleza a rezumatului ca doua rezumate distincte.