ÎNSCRIEREA LA CONGRES

Vă rugăm să vă înregistraţi online la congres, completând formularul de înregistrare din secţiunea “ÎNREGISTRARE ONLINE“.

Vă rugăm să ne trimiteţi copiile sau datele documentelor care atestă plata taxei de participare folosind una din următoarele metode:

•prin completarea secţiunii “Plata serviciilor achiziţionate” din secţiunea “Pagina mea”

•prin e-mail, ca document scanat şi ataşat e-mailului, pe adresa:

ATENȚIE!
În cazul în care aţi efectuat plata prin transfer bancar (offline: la bancă sau online: folosind aplicaţia personală de Internet Banking), vă rugăm să actualizaţi aceste informaţii în pagina personală de pe site.

CONFIRMAREA ÎNREGISTRĂRII & ADRESEI DE LIVRARE A MATERIALELOR

După data de 14 octombrie 2020 toți participanții înscriși la eveniment vor primi un email de confirmare a înscrierii, precum și de validare a datelor necesare expedierii gentii cu materialele de eveniment prin curier (adresa de livrare, numar de telefon).

Categoria de participant
Până la
10.10.2020 inclusiv
Începând cu
10.10.2020**
medic primar/specialist, membru SRC*
200 RON
400 RON
medic rezident, membru SRC*
100 RON
200 RON
medic primar/specialist, NON-membru SRC
650 RON
800 RON
medic rezident, NON-membru SRC
250 RON
400 RON
asistent medical
100 RON
200 RON
student
gratuit
gratuit
medic pensionar
  gratuit
gratuit
membru de onoare SRC
gratuit
gratuit

* Statutul de membru al Societăţii Române de Chirurgie se obţine prin achitarea cotizaţiei SRC.
**Participanţii ce se vor înscrie la congres începând cu 10.10.2020 vor primi geanta evenimentului în limita stocului disponibil.


ATENȚIE!

• Taxele bancare aferente plăţilor revin în sarcina plătitorului. Vă rugăm să vă asiguraţi că suma încasată de către beneficiar este exact contravaloarea taxei de participare aşa cum este menţionată în tabel. Vă mulţumim!
• Pe documentul care atestă plata taxelor trebuie specificat lizibil numele participantului, oraşul şi menţiunea “Taxa CNC 2020″.

• Până la data de 10.10.2020 (inclusiv) taxa de participare se poate returna (mai puţin comisioanele bancare) la cererea participantului. Începând cu data de 11.10.2020 taxa de participare nu se mai returnează. Mulţumim pentru înţelegere!

Taxa de participare la congres se va plăti în lei, la cursul BNR din ziua plăţii, în contul Societăţii Române de Chirurgie:
• RO63BRDE441SV04692534510, deschis la BRD, Sucursala Decebal, cu menţiunea “Taxa CNC 2020”. Cod fiscal Societatea Română de Chirurgie: 8611212
 
sau
online, prin intermediul aplicaţiei de pe site, după  înregistrarea online şi accesarea paginii personale (pagina “Plata serviciilor achiziţionate”)

SERVICII INCLUSE ÎN TAXA DE PARTICIPARE
Participanţi
accesul la sesiunile de transmisii live (strict în baza numelui de utilizator și a parolei ce vor fi trimise prin email participanților cu o zi înainte de începerea evenimentului);
diploma de participare cu credite EMC;
accesul la expoziția medicală virtuală;
materialele de eveniment (doar pentru participanții înscriși până la data de 10 octombrie)*.
Studenții au incluse următoarele servicii: accesul la sesiunile de transmisii live, accesul la expoziția medicală virtuală și diploma de participare.

IMPORTANT!
În cazul în care ați achitat deja taxa de participare pentru evenimentul offline, diferența dintre taxa achitată inițial și cea actuală se va constitui într-un depozit pentru participarea la CNC 2021. Vă mulțumim pentru înțelegere!

ÎNSCRIEREA ÎN S.R.C.
Informaţii privind înscrierea în Societatea Română de Chirurgie sunt disponibile pe site-ul www.srchirurgie.ro. Membrii S.R.C. sunt rugaţi să trimită operatorului evenimentului atât dovada plăţii taxei de participare, cât şi dovada achitării cotizaţiei S.R.C. la zi.

Taxe înscriere în S.R.C.:
– Medic specialist sau primar: 170 euro;
– Medic rezident: 50 euro.

Contactează operatorul CNC 2020

8 + 7 =

Operatorul CNC 2020

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: [email protected]
Website: www.eventernet.ro