METODE DE REZERVARE A CAMERELOR LA HOTEL:

Vă rugăm să folosiţi una din cele două metode de rezervare:

1. prin completarea secţiunii “Rezervare cazare hotel” – forma de rezervare recomandată (opţiunea de rezervare este disponibilă doar după accesarea paginii personale pe baza numelui de utilizator şi a parolei stabilite la înregistrarea online)
2. prin e-mail pe adresa: [email protected]*
* În acest caz, vă rugăm să specificaţi în email perioada de cazare, hotelul şi tipul camerei.

Plata cazării se va face în contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iaşi, cu menţiunea “Pentru CNC 2023 – Rezervare Cazare, Hotel …”. Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.
Vă rugăm să trimiteţi copia documentului de plată a cazării operatorului evenimentului prin email.

CONFIRMAREA REZERVĂRII
Rezervarea la hotel nu este valabila fără dovada plăţii integrale pentru toată perioada cazării. Rezervarea neînsoţită de plata este considerată nulă.

ANULĂRI
Anulările sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisă pe adresa operatorului conferinţei. Până la data de 15.03.2023 (inclusiv) se va rambursa 95% din suma achitată, nimic ulterior. 

HOTEL EUROPA 4* – NU MAI SUNT CAMERE DISPONIBILE

Adresa: Strada Republicii nr 13, Eforie Nord, 905350
Localizat pe malul Mării Negre, în stațiunea Eforie Nord, premiatul Ana Hotels Europa își întâmpină oaspeții cu grădini luxuriante, camere spațioase și un centru spa de renume internațional. Toate camerele și apartamentele noastre includ balcoane cu vedere la mare, precum și acces gratuit la Wi-Fi, minibar.

Cameră single – 430 lei/cam./noapte
Cameră dublă – 520 lei/cam./noapte
Tarifele includ micul dejun, TVA și taxa locală.

HOTEL BACOLUX KORALIO 4*

Adresa: Strada 23 August, Eforie Nord, 905300
Hotelul Bacolux Koralio 4**** Eforie Nord (fostul Hotel Hefaistos), a fost renovat complet in 2021-2022, si este pozitionat in centrul statiunii Eforie Nord, la 600 metri de plaja Belona (aprox. 9 minute de mers pe jos).
Este un hotel inalt, cu arhitectura simpla, dar deosebita prin incadrarea in cerc a balcoanelor. Camerele au un design contemporan, sunt luminoase si decorate in nuantele nisipului si a marii, respectand tematica marina si creand o ambianta odihnitoare si primitoare. Acestea sunt dotate cu mobilier nou modern, cu paturi confortabile, birou, wi-fi gratuit, televizor cu ecran plat, telefon, minibar, articole baie si balcon.
Restaurantul hotelului, elegant si cu o atmosfera prietenoasa, dispune si de o terasa si serveste atat preparate locale cat si internationale.

Cameră single Queen Clasic Family (pat matrimonial)  – 670 lei/cam./noapte
Cameră dublă Queen Clasic Family (pat matrimonial) – 840 lei/cam./noapte
Cameră Koralio  în regim single (2 paturi twin) – 710 lei/cam./noapte
Cameră dublă Koralio (2 paturi twin) – 880 lei/cam./noapte
Tarifele includ micul dejun, TVA, taxa locală.

HOTEL UNION 4*

Adresa: Bulevardul Tudor Vladimirescu 26, Eforie Nord 900210

Hotel Union se află pe faleza stațiunii Eforie Nord, în zona centrală, la circa 100 metri de plajă. Hotel Union din Eforie Nord a fost recent renovat, avantajele sale fiind date pe de o parte de condițiile de cazare foarte bune pentru categoria hotelului, pe de altă parte de localizarea în centrul stațiunii și în apropierea plajei.

Cameră single superioară (pat matrimonial) – 320 lei/cam./noapte
Cameră dublă superioară (pat matrimonial) – 350 lei/cam./noapte
Tarifele includ micul dejun, TVA, taxa locală.

Contactează operatorul CNC 2023

7 + 6 =

Operatorul CNC 2023

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: [email protected]
Website: www.eventernet.ro

Parteneri media: