INSCRIERE & TAXE

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”yes” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”left” link=”” linktarget=”_self” button_size=”small” button_shape=”square” button_type=”flat” buttoncolor=”” button=”” title=”Termenul limita pentru inscrierea cu taxa redusa a fost extins pana la data de 30 aprilie 2018.” description=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/tagline_box]
ATENTIE! NU MAI SUNT LOCURI GRATUITE PENTRU STUDENTI.
Studentii se pot inscrie in continuare pana pe data de 30 aprilie, cu taxa in valoare de 10 euro.

[t4p_tabs layout=”horizontal” justified=”yes” backgroundcolor=”#2da9e0″ inactivecolor=”” class=”” id=””]
[t4p_tab title=”Metode de inscriere”]

INSCRIEREA LA CONGRES
Va rugam sa va inregistrati online la congres, completand formularul de inregistrare din sectiunea INREGISTRARE ONLINE“.

Va rugam sa ne trimiteti copiile sau datele documentelor care atesta plata taxei de participare folosind una din urmatoarele metode:

• prin completarea sectiunii “Plata serviciilor achizitionate” din sectiunea “Pagina mea”
• prin e-mail, ca document scanat si atasat e-mailului, pe adresa:

ATENTIE! In cazul in care ati efectuat plata prin transfer bancar (offline: la banca sau online: folosind aplicatia personala de Internet Banking), va rugam sa actualizati aceste informatii in pagina personala de pe site. Diferentele aparute intre suma de plata afisata in pagina personala de pe site (calculate la un curs mediu de 4.7 RON pentru un euro) si suma achitata de dvoastra, la cursul BNR din ziua platii NU trebuie luate in calcul.

CONFIRMAREA INREGISTRARII
Confirmarea inregistrarii va fi trimisa prin e-mail (pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare) impreuna cu voucherul de plati dupa data de 14 mai 2018. Acest voucher de plati certifica inregistrarea dvs. la congres si plata serviciilor aferente; va recomandam sa prezentati la secretariatul congresului pentru a ridica materialele.[/t4p_tab]

[t4p_tab title=”Taxe de participare”]

Categoria de participant
Pana la
15 martie 2018 inclusiv
16 martie – 30 aprilie inclusiv
Incepand cu
1 mai 2018**
medic primar/specialist, membru SRC*
130 euro
150 euro
200 euro
medic rezident, membru SRC*
40 euro
50 euro
80 euro
medic primar/specialist, NON-membru SRC
260 euro
280 euro
300 euro
medic rezident, NON-membru SRC
100 euro
120 euro
140 euro
asistent medical
30 euro
40 euro
60 euro
student
gratuit***
10 euro
40 euro
medic pensionar
  gratuit****
gratuit
membru de onoare SRC
gratuit
gratuit
gratuit
* Statutul de membru al Societatii Romane de Chirurgie se obtine prin achitarea cotizatiei SRC.
**Participantii ce se vor inscrie la congres incepand cu 1 mai 2018 vor primi geanta evenimentului in limita stocului disponibil.
***Primii 100 de studenti inscrisi vor beneficia de gratuitate.
****gratuitatea este validata de trimiterea pe adresa de e-mail [email protected] a cuponului de pensie


ATENTIE!

• Taxele bancare aferente platilor revin in sarcina platitorului. Va rugam sa va asigurati ca suma incasata de catre beneficiar este exact contravaloarea taxei de participare asa cum este mentionata in tabel. Va multumim!
• Pe documentul care atesta plata taxelor trebuie specificat lizibil numele participantului, orasul si mentiunea “Taxa CNC 2018″.
• Participantii care efectueaza plati dupa data de 21 mai 2018 trebuie sa prezinte la secretariatul congresului o copie a documentului prin care s-a efectuat plata.

• Pana la data de 30 aprilie (inclusiv) taxa de participare se poate returna (mai putin comisioanele bancare) la cererea participantului. Incepand cu data de 30 aprilie taxa de participare nu se mai returneaza. Multumim pentru intelegere!

Taxa de participare la congres se va plati in lei, la cursul BNR din ziua platii, in contul Societatii Romane de Chirurgie:
• RO63BRDE441SV04692534510, deschis la BRD, Sucursala Decebal, cu mentiunea “Taxa CNC 2018”. Cod fiscal Societatea Romana de Chirurgie: 8611212
 
sau
• online, prin intermediul aplicatiei de pe site, dupa inregistrarea online si accesarea paginii personale (pagina “Plata serviciilor achizitionate”)

ATENTIE! In cazul in care ati efectuat plata prin transfer bancar (offline: la banca sau online: folosind aplicatia personala de Internet Banking), va rugam sa actualizati aceste informatii in pagina personala de pe site. Diferentele aparute intre suma de plata afisata in pagina personala de pe site (calculata la un curs mediu de 4.7 RON pentru un euro) si suma achitata de dvoastra, la cursul BNR din ziua platii NU trebuie luate in calcul.

SERVICII INCLUSE IN TAXA DE PARTICIPARE
Participanti Studenti
• ecuson si geanta cu documentele congresului;
• diploma de participare cu credite EMC;
• accesul la sesiunile de lucru ale congresului;
• accesul la expozitia medicala;
• accesul la coffee-break-uri si la cocktailul de bun-venit.
• ecuson;
• diploma de participare cu credite EMC;
• accesul la sesiunile de lucru ale congresului;
• accesul la expozitia medicala;
• accesul la coffee-break-uri

INSCRIEREA IN S.R.C.
Informatii privind inscrierea in Societatea Romana de Chirurgie sunt disponibile pe site-ul www.srchirurgie.ro. Membrii S.R.C. sunt rugati sa trimita operatorului evenimentului atat dovada platii taxei de participare, cat si dovada achitarii cotizatiei S.R.C. la zi.

Taxe inscriere in S.R.C.:
– Medic specialist sau primar: 130 euro pana la data 31.01.2018 (taxa redusa) sau 170 euro dupa 31.01.2018;
– Medic rezident: 40 euro până la data 31.01.2018 (taxa redusa) sau 50 euro dupa 31.01.2018.

[/t4p_tab]
[/t4p_tabs]